• 1 pris uansett type due (standard, mini, midi, rabbit, battue).
• Kan leveres i ulike farger og malt på begge sider.
• Brukt på NM Fitasc, NM Compak Sporting, NM Jegertrap og NM Leirduesti.
• Svært jevn kvalitet. Gir lite uønsket knus i maskiner og bedre økonomi for klubben.
• Brukes av Norges største og mest aktive baner.
Andebu, Bjørkelangen, Eidanger, Førde, Karmøy, Kongsvinger, Kroken, Levanger, Løten, Nidaros, Rana og Sokna med flere, bruker alle Promatic leirduer.

Promatic-duene blir produsert i Italia av Eurotarget, Europas største produsent av leirduer. Hvis du har sett på en Worldcup-finale på Youtube i Skeet eller OL-Trap, så er det som oftest Eurotarget sine duer som blir brukt. Eurotarget er godkjent leverandør til både ISSF og Fitasc.

Det er ikke brukt olje som bindemiddel, men harpiks, så leirduene klassifiseres som økoduer.
Promatic kan også levere en annen standarddue - Promatic Soft som er en litt mykere due. Den har bruddstykker på innsiden av dua, som gjør at den knuser litt lettere. Et meget godt alternativ for Jeger/Nordisk Trap skytterne samt til Skeet og OL-Trap.

Priser fra 27. Januar 2023

Alle type duer og farger: £ 63/1000

Promatic Standard Double paint: £ 66/1000 (standard duer som er farget oransje på begge sider)

Winner clays (flash): på forespørsel

30 dager dager betalingstid fra Promatic England.

Fremgangsmåte

Duene kan bestilles i enten 20 eller 40 ́container eller levert på lastebil.
Det går 30/31 paller (avhengig av duetype og vekt) på én lastebil. Antall duer vil typisk ligge på mellom 250 og 280 000. Det går f.eks vesentlig flere battueduer på en pall enn det gjør standardduer. Det er også mulig å mikse paller hvis det er ønskelig.
Da det går færre paller i en container, så er det mest økonomiske å bestille trailer. Flere paller = flere duer = lavere transportkostnad per due.

Orden blir oversendt fabrikk og man får en leveringsdato etter eget ønske. Leveringstid bør beregnes til minimum 6-8 uker.
Duene kjøres direkte fra fabrikk i Italia til skytebanen. Faktura utstedes fra Promatic og sendes til forening / mottaker med 30 dagers betalingstid.
Merverdiavgift må betales før leirduene leveres banen i Norge. Det beste er å kontakte en speditør som tar seg av prosessen/papirarbeidet.

Ta kontakt med Per Magnus på mobil 93 24 97 29 for mer informasjon.

 

Skjermbilde 2019-04-23 kl. 18.13.26