Castellani skytevester er velkjent for de fleste lerdueskyttere. Produksjonen av skytevester og skyteutstyr startet i Brescia i Italia av Maurizio Castellani på 1990 tallet. Hans firma produserer moteklær for ulike kjente motehus i Italia og han var lei av å se mange skyttere på banene ikledd en «sekk» av en skytevest. Han mente det var rom for å lage noe som var både funksjonelt og som så bra ut.

Vi ligger på lager med et par hundre vester, men med så mange farvekombinasjoner og størrelser så er det vanskelig å dekke alles ønsker. Vi setter opp ordre til Italia 1-2 ganger i måneden, og så sant den aktuelle vesten er lagervare der så får vi bestillinger opp raskt.

Det er også fullt mulig å sette opp egen design på klubbvest. Ta gjerne kontakt for dette da vi jobber aktivt med at hver klubb skal ha mulighet til å få sitt eget særpreg på skytevesten.

Castellani Skytebriller er en kvalitetsbrille Maurizio har satt sammen selv med tanke på enkel skifting av linser samt et bredt utvalg av linser. Linsene er produsert av velkjente Carl Zeiss.

I tillegg til vester og briller så produserer de også diverse andre spennende produkter for skyttere.